Αγανακτισμένη ανακοίνωση της Ελευθερούπολης κατά του διαιτητή Παντελίδη για το ματς με τον Ολυμπιακό

Apr 21, 2021

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με ανατροπή την Ελευθερούπολη στο δεύτερο χρονικά εξ αναβολής παιχνίδι για την Α2 σήμερα (21/4), με την ομάδα της Ελευθερούπολης να εκφράζει μέσω ανακοίνωσης την αγανάκτηση της για έναν εκ των διαιτητών του αγώνα.

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης στην σύντομη ιστορία του, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία, σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε.

Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την διαιτησία του κ. Παντελιδη Κ. καθώς και για την συμπεριφορά αυτού απέναντι στους παράγοντες και στους αθλητές της ομάδας μας και θεωρούμε ότι επηρέασε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους κ.κ. ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑ Γ. και ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ Μ., οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί τόσο στο κομμάτι της διαιτησίας όσο και στο κομμάτι της συμπεριφοράς.

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr