Πανερυθραϊκός: Χειρουργήθηκε ο Γιαουρτόγλου

Apr 15, 2021

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Λουκάς Γιαουρτόγλου στον Πανερυθραϊκόυ, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο.

 

Αναλυτικά η  ανακοίνωση:

Εν τέλει δεν απέφυγε τη χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού στο αριστερό γόνατο ο -εκ των αρχηγών της ομάδας μας- Λουκάς Γιαουρτόγλου, καθώς υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Συλλόγου μας, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο «Λου» είχε υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος έσω μηνίσκου και ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου και από τη στιγμή που η συντηρητική οδός δεν βελτίωσε το πρόβλημα, αποφασίστηκε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί οριστικά η ζημιά στο γόνατο.

Την προσεχή εβδομάδα, ο πολύπειρος γκαρντ του Πανερυθραϊκού θα ξεκινήσει θεραπείες, ενώ σε 4-6 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσει και ατομικό πρόγραμμα (σ.σ. ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου που εντοπίστηκε, θα καθυστερήσει λίγο την έναρξη του προγράμματος), ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα παρκέ!

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπηρεσίες τους.

Λουκά, «σιδερένιος» και ευχόμαστε… ταχύτατη επάνοδο στα παρκέ!

Μιχάλης Σταμουλάκης

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr