Τον Χεζόνια τον έστειλαν ο Παύλος με τον Θανάση

Feb 22, 2021

Ο Μάριο Χεζόνια κάνει πράξη το όνειρο του και αυτών χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού. Έρχεται στο ΟΑΚΑ για να φορέσει την φανέλα της ομάδας που λατρεύει και δεν έχει σταματήσει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Βεβαίως άλλο η αγάπη και άλλο ο επαγγελματισμός. Για να γίνει αυτή η μεταγραφή χρειάστηκαν πολλά και πολλοί.
-Να ρίξει ο Χεζόνια τις απαιτήσεις του ‘χυλοπιτιάζοντας’ την μισή Ευρώπη που τον ήθελε.
-Να δώσει το ΟΚ η Μπαρτσελόνα που ανήκουν τα δικαιώματα του Κροάτη στην Ευρώπη.
-Μεγάλη αθλητική εταιρεία που θα συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό να συνεισφέρει.
-Φίλοι- χορηγοί της ομάδας να προσφέρουν.

Την option, το τι προσφέρει ο Χεζόνια και τι θα γίνει στο μέλλον θα τα πούμε σε άλλο σημείωμα. Αν είναι δυνατόν να παίρνουμε τον Χεζόνια και να ασχολούμαστε με τα αν και τα πως, και το καλοκαίρι.

Μα πάνω από όλα αυτή η μεταγραφή είναι η καλύτερη απόδειξη του Legacy που άφησαν οι Γίγαντες της Παναθηναϊκής οικογένειας ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αυτοί έκαναν την ομάδα ποθητή στα μάτια κάθε Έλληνα και ξένου παίκτη. Αυτοί έκαναν παιδιά σαν τον Χεζόνια να ονειρεύονται τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ όπως στο ποδόσφαιρο την Ρεαλ, την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα. Αυτοί έκαναν γίγαντα τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κράτησε την ομάδα ψηλά με πρωταθλήματα, Κύπελλα και συμμετοχές στην 8αδα της Ευρωλίγκα και δεν την άφησε να γίνει… Βαρέζε.

Αλλά την βαριά φανέλα την δημιούργησαν ο Παύλος με τον Θανάση. Και αν ζούσε ο Παύλος θα έπαιρνε τηλέφωνο για να πει ότι: Ο Παναθηναϊκός με χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητού Μάριο Χεζόνια.

ΕΙΠΑΜΕ: ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΤΙΓΜΗΣ

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr