Αν τα φάουλ- Χάρντεν έρθουν και στην Ευρωλίγκα... τότε καληνύχτα και καλή τύχη!!!

Jan 10, 2021

Η φάση που σήκωσε την περισσότερη κουβέντα στην 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ήταν αυτή φυσικά του Βεζένκοφ με τον Ζιπσερ στον νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν. Ο μη καταλογισμός φάουλ πάνω στο σουτ έκανε έξαλλο τον Τρινκιέρι και τους ανθρώπους της Γερμανικής ομάδας.

Η Ευρωλίγκα όπως κάνει πάντα όταν αδικείται μια ομάδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έβγαλε το πόρισμα της και δικαίωσε τις φωνές των Γερμανών.

Όταν ειναι απο την Ελλάδα συνήθως βάζει βιντεο what a block σαν αυτό του Βέσελι στον Παππά.

Ξένοι και Ολυμπιακοί ειδαν το φαουλ του Βέσελι στον Παππά! (photos) -  Onsports.gr

Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό απο όλα. Η δικαίωση μια τέτοιας φάσης εμπεριέχει ένα μεγάλο κίνδυνο.

Να περαστεί στην συνείδηση όλων ότι αυτές οι προσπάθειες μπορούν να καταλήγουν σε φάουλ. Όπως χαρακτηριστικά λέω εγώ τα λεγόμενα φάουλ-Χάρντεν.Ξέρετε.Αυτά που φυσάει ο αέρας, νιώθει μια δύσπονια ο Χάρντεν και παίρνει βολές.

Ο τρόπος που βγήκε η απόφαση αλλά και η ουσία αυτής είναι η απόλυτη δικαίωση του Παναθηναϊκού για την προβληματική διαιτησία που υπάρχει στην Ευρωλίγκα.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

-Φάουλ υπάρχει την ώρα που ο Ζίπσερ παίρνει την μπάλα και ο Βεζένκοφ τον σπρώχνει στην μέση. Δυο βολές δηλαδή. Δεν υπάρχει και δεν πρέπει να δίνονται φάουλ πάνω στο σουτ σαν αυτή του Βεζένκοφ με τον Ζίπσερ.

-Αν θεωρούμε και στην Ευρωλίγκα πλέον ότι τα φάουλ-Χάρντεν μπορούν να δίνονται καλύτερα να το κλείσει το ούτως η άλλως προβληματικό μαγαζί.

Αν αυτη την αηδία του ΝΒΑ να τιμωρείτε η παραμικρή επαφή με φάουλ έρθει και στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης... Καληνύχτα και καλή τύχη.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr