Αν έχετε @@ βγάλτε και ποιες ομάδες είναι..

Sep 09, 2020

Σε εναν κόσμο που αύριο δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.Παλεύεις να ζήσεις τον εαυτό σου και την οικογένεια σου.Που η λέξη προγραμματισμός απλά δεν υπάρχει στην ζωή μας έρχεται και αυτό με τον Τζοι Γκάτζο και τον Αντριάνο Τοπάλι και λες μόνο το .. πόσο πιο χαμηλά.

Για τους μη γνωρίζοντες η Α2 φέτος με απόφαση της ΕΟΚ δεν θα έχει ξένους παίκτες.

Η ιστορία ειναι η εξής: Ο Αντριάνο Τοπάλι και ο Τζοι Γκάτζο ειναι δυο παιδιά Αλβανικής καταγωγής που: Γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μεγάλωσαν στην Ελλάδα, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα, έπαιξαν μπάσκετ στην Ελλάδα και ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχουν ομάδες που απαιτουν το μπλοκάρισμα της συμμετοχής των δυο παιδιών με την ομάδα του Αμύντα με την αιτιολογια οτι ο Τοπάλι έχει παιξει στην Εθνική Αλβανίας και οτι ο Γκάτζο εχει κληθεί άσχετα αν δεν αγωνιστηκε ποτε.

Δυο παιδιά που παλεύουν απο πολυ μικρά για την επιβίωση, που ζουν απο το μπάσκετ και πιθανόν να ζούνε και άλλοι απο αυτούς. Σε μια εποχή που δεν ξερεις αν θα υπάρξει μπάσκετ μετά απο δυο μήνες, που δεν γνωρίζεις αν η ομάδα σου θα αντέξει οικονομικά το κύριο μέλημα σας βρε Ψιψινάκια (ουτε καν γάτοι) ήταν να απευθυνθείτε στην ΕΟΚ για τον Τοπάλι και τον Γκάτζο;

Μα θα πει κάποιος ο νόμος; Ναι ρε φιλε ο νόμος αλλά ότι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο? Δεν έφεραν Γαλλο η Αμερικάνο η Ισπανό; Δυο παιδιά με Ελληνικές ταυτότητες σε μια Α2 και ενα άθλημα κουτσουρεμένο τους στερείς το οικονομικό έσοδο που ίσως να είναι και το μοναδικό που διαθέτουν.

Ποιοι σκατόψυχοι πραγματικά μπορεί να σκέφτηκαν αυτό το πράγμα;

Η ΕΟΚ θα πάρει την απόφαση. Οφείλει όμως να πει και ποιες ομάδες πήγαν σε αυτην για αυτο το γεγονός. Και μετά κερδίστε οσα ματς θέλετε. Να δειχνετε το ροζ φυλλο αγώνα. Η ψυχή σας θα ειναι μαύρη και στιγματισμένη για μια ζωή.

Μιχάλης Σταμουλάκης

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr