Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

Μια πρώτη ανάγνωση των λεγομένων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Jun 09, 2020

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απασφάλισε και έριξε βόμβες στην συνέντευξη τύπου:

Αν μπορέσουμε να σκιαγραφήσουμε και να απλοποιήσουμε κάτι από αυτά που είπε:

1)Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πουλιέται έναντι 25 εκατομμυρίων

Συμπέρασμα: Δεν πρόκειται να πουληθεί. Το μπάσκετ είναι ζημιογόνα επιχείρηση. Κανείς ψυχάκιας δεν πρόκειται να δώσει 25 εκατομμύρια + αλλά 8-10 για να είναι άμεσα ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός.

2)Το μανατζμεντ περνάει στους Παπαδόπουλο- Τριαντόπουλο

Συμπέρασμα: Οι μετοχές παραμένουν και η εγγύηση της ομάδας στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ούτως η άλλως ο Μάνος Παπαδόπουλος είχε, έχει και πλέον θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα. Δεν θα είναι στην ομάδα την νέα σεζόν, κάλλιστα μπορεί να είναι τον επόμενο χρόνο o Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

3)Θα αποχωρήσει από την προεδρία του Ερασιτέχνη εάν δεν τηρήσει την συμφωνία την αρχική ο Δήμος για τον Βοτανικό.

Συμπέρασμα: Ένας έμμεσος τρόπος πίεσης για να γίνει το όνειρο όλων των Παναθηναϊκών πραγματικότητα. Είπε πράγματα που ο κόσμος δεν γνώριζε (Όμορο οικόπεδο ακούγαμε που δεν ξεμπλέκει ούτε σε 50 χρόνια γραφειοκρατικά μάθαμε εκ των υστέρων). Και τόνισε ότι δεν αποχωρεί από την χρηματοδότηση των τμημάτων ειδικά του Βόλεϊ. Όσον αφορά την στάση του απέναντι στον Δήμο τον επικροτώ και συμβαδίζω μαζί του. Να δώσεις το σπίτι σου και να ξεσπιτώσεις την οικογένεια σου για να πας να νοικιάσεις αλλού πότε μην γίνει. Και σε αριθμούς να δώσεις 300 για να πάρει 125 δεν γίνεται.

4)Ο Παναθηναϊκός θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να φύγει από την Ευρωλίγκα και πάει στο BCL.

Συμπέρασμα: Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Αν όμως φύγει μια ομάδα από τις 11-μέτοχοι και πάει στο Champions League κάποια στιγμή αυτή θα είναι σίγουρα για αρχή ο Παναθηναϊκός. Το ξέρουν όλοι (το παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος της Ρεαλ ότι Ευρωλίγκα χωρίς Παναθηναϊκό δεν υπάρχει) και για αυτό ο Μπερτομεου ..τρίβεται εδώ και 15 μέρες με τον εξάστερο.

5)Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει βάλει πάνω από 470 εκατομμύρια

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει συμπέρασμα. Είναι αλήθεια και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Αυτά για αρχή και θα επανέλθουμε με νέο κείμενο τις επόμενες μέρες. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι με τον έναν η με τον άλλον τρόπο ο Γιαννακόπουλος θα είναι παρών την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και στον Ερασιτέχνη και σαν Μέτοχος έστω και αποστασιοποιημένος στο μπάσκετ.

Υ.Γ. Τα σχόλια και τα πανηγύρια της άλλης μεριάς δείχνει και το μέγεθος της ζημιάς εδώ και χρόνια που έχει γίνει από τον Γιαννακόπουλο και δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ.2. Το ρεκόρ είναι ζωντανό 25 χρόνια με ένα τουλάχιστον τίτλο (με το φετινό πρωτάθλημα) και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Υ.Γ.3. Και κάτι για ορισμένους Παναθηναϊκούς που η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά: Βαρδινογιάννη δεν θέλουμε, Γιαννακόπουλο δεν θέλουμε, Αλαφούζο δεν θέλουμε, στην πολυμετοχικότητα οι μισοί να βρίζουν τους μισούς μετόχους και οι υπόλοιποι τους..υπόλοιπους. Μην απορείτε γιατί κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί επιφανής με την ομάδα.

 

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr