Friday, 29 March 2024
PHARMANET
 
 

To μεγάλο λάθος στην τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Nov 03, 2022

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός video τοποθετήθηκε για την πρόσληψη Διαμαντίδη στην ΕΟΚ. Είναι μεγάλη συζήτηση και θεωρώ ότι στην τελική δεν μας αφορά τι κάνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης αφού πλέον δεν βρίσκεται στην ομάδα. Έχει κερδίσει με την αξία του και την συμπεριφορά του τόσα χρόνια το δικαίωμα να επιλέγει αυτός τι θέλει για τον εαυτό του και να μην εξαρτάται από κανέναν. Όλοι στον Παναθηναϊκό τον αγαπάνε ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ για μια ζωή.

Το αν η ΕΟΚ είναι εχθρική και αντίπαλο στρατόπεδο για τον Παναθηναϊκό και πάλι είναι μεγάλο θέμα. Σίγουρα δεν είναι φιλική και ειδικά οι άρχοντες της ΚΕΔ με το όνομα του Νίκου Πιτσίλκα να φιγουράρει στην κορυφή της αντιπάθειας προς τον εξάστερο. Νομίζω όμως ότι για να θεωρηθεί η ΕΟΚ αντίπαλο στρατόπεδο θα πρέπει πρώτα η ομάδα να φτάσει στα επίπεδα να συναγωνίζεται τον Ολυμπιακό ώστε να μπορούμε να δούμε πραγματικά την Εχθρικότητα η μη της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Πέρυσι προσπαθούσαν να πείσουν με τρόπο άγαρμπο για τις προθέσεις τους τα… παραπονέμενα παιδιά που όπως φάνηκε μέσα στο γήπεδο δεν το είχαν και ανάγκη.

Όπως προείπα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πρώτα να φτάσει στο σημείο να είναι ανταγωνιστικός και πάλι, και ειδικά σε σειρά αγώνων απέναντι στον Ολυμπιακό. Και εδώ έρχεται η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που για μένα είναι τεράστιο φάουλ

΄΄Εγώ δεν παίρνω τον Αγραβάνη, που χρειαζόμαστε τεσσάρι, σεβόμενος τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν τον θέλει, για να μην έχουμε τα ίδια με τον Παπανικολάου παλιότερα και τον Μπουρούση΄΄

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 4άρι και ο Αγραβάνης είναι ιδανικός αυτή τη στιγμή. Ας αφήσουμε τις θεωρίες που κάποιοι μπορεί να διασταυρώσουν ότι προέρχεται από φουλ Παναθηναϊκή οικογένεια. Ναι στα 24 πούλησε οπαδιλικι για να γίνει αρεστός στον Ολυμπιακό. Και λοιπόν; Είναι αυτό κριτήριο για να μην αποκτηθεί ένας παίκτης που μπορεί να σου δώσει λύσεις όχι μόνο στο ΄4΄αλλά και στο ΄5΄.

Σέβομαι ότι κάποιοι οπαδοί έχουν το σκεπτικό τους. Αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ σκεπτικό είναι η ομάδα. Και η ομάδα πονάει στην θέση αυτή. Το ότι θα αποκτηθεί ο Μήτογλου όταν ξεμπερδέψει με την ιστορία αυτή είναι ξεχωριστό κομμάτι.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου που αποκτήθηκε επί Ομπράντοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στους τελικούς του 2007. Ο Γιάννης Μπουρούσης βοήθησε τα μέγιστα η ομάδα να ανακτήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα το 2016 με την νίκη μέσα στο ΣΕΦ στον 5ο τελικό. Αν ο Αγραβάνης μπορεί να προσφέρει πρέπει να αποκτηθεί. Δεν μπορεί να λέμε δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον κόσμο που διαφωνεί στην απόκτηση του. Με την ίδια λογική πρέπει να σεβαστούμε και τον κόσμο που τον θέλει.

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Και η ομάδα φωνάζει για μια κίνηση στο ‘4’. Μας αρέσει η όχι ο Αγραβάνης είναι ιδανική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό. Και φυσικά ο Παναθηναϊκός για αυτόν.

Μακάρι να είχαμε το ρόστερ ώστε να μην χρειαστεί να μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία και τέτοιες συζητήσεις αλλά τα πράγματα για μένα είναι ξεκάθαρα.

Επιθυμεί ο Ράντονιτς την απόκτηση του; Του κάνει την δουλειά που θέλει; Θεωρεί ότι θα τον βοηθήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη; Αν ναι και εφόσον ο πρόεδρος της ομάδας έχει την δυνατότητα να τον πάρει ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τον αποκτήσει.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ!!!

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr