Το πάθημα με τον Λαπροβίτολα να γίνει μάθημα με τον Καλάθη

Jul 09, 2022

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές του για να διαμορφώσει το ρόστερ του όσο καλύτερα μπορεί. Στο επίκεντρο βρίσκεται αυτή την στιγμή η υπόθεση του Νικ Καλάθη. Η προσφορά που έχουν καταθέσει οι πράσινοι είναι περίπου στα 2,7 εκ δολάρια για δυο χρόνια. Μια πρόταση πολύ καλή ειδικά όταν μιλάμε για ένα παίκτη που βαδίζει πλεον στα 33 αλλά ακόμα μπορεί να αλλάζει την μοίρα μιας ομάδας και φυσικά καταλαμβάνει θέση Έλληνα στο ρόστερ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το ζήτημα όμως και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό είναι άλλος. Αρκεί να θυμηθεί κάποιος το πρόσφατο παρελθόν. Να μην τραβήξει η υπόθεση αυτή πολύ. Καταλαβαίνω τα συν στην υπόθεση Καλάθη και το πόσο σημαντικός είναι για την διαμόρφωση του ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει είτε θετικά, είτε αρνητικά να την λήξει αυτή την υπόθεση μέσα στο Σαββατοκύριακό. Αλλιώς ελοχεύει ο κίνδυνος να ζήσουμε την ιστορία του Λαπροβίτολα.

Θυμάστε τι είχε γίνει με τον Αργεντινό πριν δυο χρόνια. Τώρα έρχεται, τώρα μένει ελεύθερος απο την Ρεαλ, τώρα θα του πει ο Λάσο ότι δεν τον υπολογίζει, τώρα, τώρα, τώρα... και καταλήξαμε να κυνηγάμε δυο μήνες έναν παίκτη, εντέλει να μην έρθει και να καταλήξουμε στον Τζάκσον που η πρώτη του δηλωση ήταν ότι δεν μου αρέσει η προπόνηση, στον Σαικς και στον Μακ.

Όσο είναι καιρός και στην αγορά είναι αξιόλογοι point guards (Προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο Νειτ Ουολτερς) ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τρέξει τον σχεδιασμό του.

Όσο πολύτιμός και χρήσιμος είναι ο Καλάθης επ' ουδενί δεν πρέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός να βαλτώσει ΕΙΔΙΚΑ στην συγκεκριμένη θέση. Ναι η όχι το θέμα μέχρι την Κυριακή θα πρέπει να τελειώσει αλλιώς κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες.

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr