Σε κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σου δεν το βλέπεις;

Apr 19, 2021

Η πανδημία έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Τίποτα δεν είναι στην ζωή μας ίδιο πια και τίποτα δεν θα είναι και στο μέλλον όταν τελειώσουμε με αυτή την περιπέτεια.

 

Θα θυμόμαστε θανάτους, απώλειες φίλων, οικονομικές και κοινωνικές καταστροφές, αλλαγή στην ψυχολογία των ανθρώπων που πλέον όλοι κοιτάζονται με μισό μάτι.

Και θα θυμόμαστε και την κοροϊδία που απροκάλυπτα μέσα στα μούτρα μας ειδικοί και μη περιφέρουν σαν τον κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή που ζητούσε η Σαλώμη.
Από πού να αρχίσεις;

-500 κρούσματα. Κάτσε μέσα. 3500 κρούσματα; Βγείτε έξω. Έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πάνω στην έξαρση του τρίτου κύματος της πανδημίας όλα έχουν μπει στις ράγες για να ανοίξουν. Για όλα υπάρχει πρόβλεψη. Η μήπως όχι; Ναι σωστά μαντέψατε που το πάω.
-Την ώρα που τα πάρτι στήνονται χωρίς καμία προστασία υπαίθρια και γίνεται ένας πραγματικός χαμός στις πλατείες και τα στενά.
-Την ώρα που στα ΜΜΜ στοιβάζονται σαν τις σαρδέλες ο ένας πάνω στον άλλον.

-Την ώρα που κάποιοι μοιράζουν πρόστιμα όπου θέλουν αλλά δεν πλησιάζουν εκεί που έχει πολύ κόσμο γιατί μπορεί να έχουν άσχημα ξεμπερδέματα και πηγαίνουν σε κανά σχολείο να ρίξουν πρόστιμα σε παιδάκια που παίζουν μπάσκετ.

Την ώρα ΓΕΝΙΚΩΣ που δεν τηρείτε τίποτα ο αθλητισμός και το μπάσκετ ειδικά παραμένουν κλειστά. Έτσι για να έχουμε να λέμε ότι έχουμε μέτρα και τα εφαρμόζουμε. Εκτός αν θέλετε να πιστέψουμε ότι το μπάσκετ είναι η Α1 και εσχάτως η Α2 που άνοιξε. Φαίνεται ότι πια και η Α2 έχει μπάλα που δεν κολλάει στο Κορωνοϊό.

Δεν πάει να έχει βγει self-test που σημαίνει ότι κάλλιστα με προσοχή θα μπορούσαμε να έχουμε άνοιγμα όλων των πρωταθλημάτων με υποχρεωτική επίδειξη του πριν από τους αγώνες. Άνοιγμα των ακαδημιών με αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας τώρα που ανοίγει σιγά – σιγά ο καιρός; ΟΧΙ!!! Κλειστά μέχρι τελικής πτώσεως όλα.

Και όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη. Του υπουργού που γράφει ιστορία με όλα όσα κάνει και δεν κάνει. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μας προκαλεί απορία κάτι άλλο.
Πως ανέχεται (γιατί έστειλε όντως αίτημα για άνοιγμα ακαδημιών και πρωταθλήματα Β και Γ Εθνικής) στην επιτροπή λοιμοξιολόγων και αυτοί να τον αγνοούν. Το καταλαβαίνεται. Ένας υπουργός εδώ και δυο εβδομάδες κάνει ένα αίτημα και οι γιατροί δεν τον συζητούν καν. Δεν απαντάνε ένα ..θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα κτλ . Μια δικαιολογία του κώλου. Κάτι βρε παιδί μου για τα μάτια του κόσμου. Τον αγνοούν.

Την ώρα που τα παιδιά χαζεύουν πάνω σε έναν υπολογιστή και δίπλα μας βλέπουμε με βάση τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που μας πασάρουν άνευ ντροπής να ανοίγουν αυτά που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ορμητικά κλειστά, εμείς έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε έναν άνθρωπο που τον αγνοούν επιδεικτικά ΟΛΟΙ.

Μα καλά ήθελα να ξέρα φιλότιμό δεν έχετε κύριε Αυγενάκη; Εγωισμό δεν έχετε; Πως ανέχεστε να ζητάτε κάτι και να μην σας απαντάνε καν. Τέτοιο ‘γράψιμο’ πως το σηκώνει η πολιτική σας θέση; 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Μιχάλης Σταμουλάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr