Εθελοντική αιμοδοσία στις Σέρρες από τους "Πελαργούς"

Jun 13, 2021

Με κεντρικό σύνθημα "Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Aιμοδότη!" οι οργανωμένοι φίλοι της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών καλούν όλο τον κόσμο σε εθελοντική αιμοδοσία στις 14 Ιουνίου.

 

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2021 που στις 14 Ιουνίου συμπίπτει με την επέτειο της κατάκτησης του Χρυσού Eurobasket 1987 από την Ελληνική Εθνική Ομάδα, ο Σύνδεσμος φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ «Οι Πελαργοί», η «Lions Basketball Academy» του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και η εταιρία «Γατίδης Fresh», σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών, θα πραγματοποιήσουν μεγάλη  «Εθελοντική Αιμοδοσία» την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρες 09:00-13.00 στην αίθουσα "Κ. Καραμανλής" του Διοικητηρίου Σερρών υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Κ.Μ.

Θεωρώντας καθήκον τη στήριξη των Νοσοκομείων μας και επιτακτική ανάγκη την ανταπόκρισή μας στις αυξημένες ανάγκες τους σε αίμα, ιδιαιτέρως εν μέσω της πανδημίας από τον θανατηφόρο ιό SARS COVID-19, με αίσθημα  ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καλούμε τα μέλη του Συνδέσμου μας και τους έλληνες φιλάθλους σε ολόκληρη τη χώρα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προσφέροντας αίμα, το πολυτιμότερο δώρο της ζωής! 

Όσοι εθελοντές αιμοδότες επιθυμούν η φιάλη τους να καταχωρηθεί στην Τράπεζα Αίματος των Πελαργών (ΑΜ:12772) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον Σύνδεσμο είτε διαδικτυακά (email, fαcebook) είτε τηλεφωνικά με τα μέλη του συμβουλίου του Θ. Μηλούση (6977788121) και Α. Τζαφέστα (6974848282).

 

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Τάσος Ρίζος Σπύρος Κρουσταλάκης

 

 

 

Άκης Γεωργαντάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr