Διαδικτυακή ημερίδα Νίκης Βόλου: «Εθισμός στο διαδίκτυο και ασφαλής πλοήγηση»

Apr 15, 2021

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κατανοώντας τις αρνητικές συνέπειες της νέας μορφής εξάρτησης για τα παιδιά μας, διοργανώνει ημερίδα  με θέμα «Εθισμός στο διαδίκτυο και ασφαλής πλοήγηση».

 

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Ο Εθισμός στο Διαδίκτυο αποτελεί μια νέα μορφή εξάρτησης. Έχουν αναφερθεί όλο και περισσότερες περιπτώσεις παιδιών και εφήβων που δαπανούν υπερβολικά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους παίζοντας ηλεκτρονικά-διαδικτυακά παιχνίδια, μιλώντας διαδικτυακά σε δωμάτια συνομιλιών ή σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ξεχνούν ή παραμελούν άλλες σημαντικές δραστηριότητες. 

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κατανοώντας τις αρνητικές συνέπειες της νέας μορφής εξάρτησης για τα παιδιά μας, διοργανώνει σε συνεργασία με το Παιδοψυχιατρικό τμήμα Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ημερίδα με θέμα «ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ», την Δευτέρα 19/4/2021 και ώρα 19:30 με εισηγητές την Διδάκτωρ Εξελικτικής Ψυχολογίας και Ψυχολόγο του παιδοψυχιατρικού τμήματος στο Νοσοκομείο Βόλου κ. Αβαγιανού Πηνελόπη-Αλεξία και τον Αρχιφύλακα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κ. Σκόνδρα Γεώργιο. 

Προλογίζει και επιμελείται της ημερίδας ο δημοσιογράφος κ. Γκόγκας Απόστολος.

Την ημερίδα θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Cisco Webex στον σύνδεσμο https://nikivolou.my.webex.com/meet/nikiba  και στην σελίδα Facebook του τμήματος καλαθοσφαίρισης των ακαδημιών της Νίκης Βόλου https://www.facebook.com/nikivoloubasketballacademy

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr