Κικίλιας: «Το μπάσκετ διαμόρφωσε τον χαρακτήρα μου, ο εμβολιασμός είναι η λύση»

Apr 13, 2021

Στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV φιλοξενήθηκε την Τρίτη (13/4) ο Βασίλις Κικίλιας.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κικίλιας:

"Ξεκλέβω λίγο χρόνο για το μπάσκετ, είναι μεγάλη αγάπη. Εχω μεγάλη αδυναμία σε Έλληνες παίκτες και προπονητές, σε παράγοντες που έφτασαν το ελληνικό μπάσκετ τόσο ψηλά. Η πανδημία δυσκολεύει τους πάντες, αλλά είναι πάντα συγκινητικό να βλέπεις νέους παίκτες, νέους προπονητές, αυτή την κουλτούρα που μας έφτασε στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του κόσμου. Το να φοράς το εθνόσημο, είναι η υπέρτατη τιμή.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ήταν μια ευχή παραδοσιακή, είχε φτάσει να είναι μια ευχή κλισέ. Τώρα έχει μεγάλο νόημα. Στο μπάσκετ έπρεπε ως νέος να βρω έναν ρόλο για να επιβιώσω και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Προσαρμόστηκα στο να γίνω παίκτης ειδικών αποστολών. Εδώ όμως μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής, ζούμε μια πανδημία και η ευθύνη είναι μεγάλη. Η κοινωνία έδειξε προσαρμοστικότητα, η λύση είναι ο εμβολιασμός που προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ευελπιστώ λίαν συντόμως να έχουμε καθολικό εμβολιασμό".

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr