Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Κώστα»

Nov 18, 2020

Σε ηλικία 36 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο αθλητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, Κώστας Μπάτραλης, ο οποίος εδώ και 17 χρόνια ήταν καθηλωμένος σε αμαξίδιο.

 


Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μπάτραλη σε ηλικία 36 ετών. Ο εκλιπόν ήταν μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στην πράσινη εξέδρα, ενώ ήταν και αθλητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο μπότσια.

Ο Κωνσταντίνος Μπάτραλης τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής του παρέμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του εμβληματικού οπαδού της ομάδας αλλά και εν δυνάμει αθλητή του Παναθηναϊκού ΑμεΑ Κώστα Μπάτραλη

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγραφεί η αγάπη και η πίστη του Κώστα για το «τριφύλλι» αποτυπώνεται όλη σε λίγα λόγια: "Στείλε μου τα χαρτιά τι χρειάζεται. Βγάζω δελτίο στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ για να παίξω Μπότσια.

Είναι το μοναδικό άθλημα που μπορώ να κάνω και δεν έχουμε ακόμα αθλητή εκεί. Κάθισα και το είδα στην τηλεόραση και στο youtube τους κανόνες. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον Παναθηναϊκό μας...".

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Κώστα Μπάτραλη..."

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr