«Χαλάνε» οι συζητήσεις Λαντέιλ με Ολυμπιακό

Apr 27, 2021

Δεν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του Τζοκ Λαντέιλ με τον Ολυμπιακό.

 


Σύμφωνα με την «Livesport», παρότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ συχνές και σταθερές οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, αυτή του παίκτη απαίτησε NBA out μέχρι τέλος Αυγούστου, κάτι που έβαλε... φρένο στις διαπραγματεύσεις.

Όπως έχει αναφερθεί από το ξεκίνημα του συγκεκριμένου... φλερτ, ο σέντερ της Ζαλγκίρις θα διεκδικεί μέχρι τελευταίας όλες τις πιθανότητες του για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Επομένως, οι εκπρόσωποι του Λαντέιλ ζήτησαν από τους Πειραιώτες buy out ενόψει της free agency του ΝΒΑ που ξεκινάει στις 6 Αυγούστου. Έτσι, θα είναι ενεργός για οποιοδήποτε εγγυημένο συμβόλαιο μπορεί να βρει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποί του ζήτησαν να μην υπάρχει στο συμβόλαιο το υψηλότερο δυνατό buy-out για το καλοκαίρι του 2022, καθώς ήθελαν καλύτερες συνθήκες για πιθανή μετακόμιση στις ΗΠΑ.

Τα παραπάνω δεν... άρεσαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν είχαν σκοπό να ικανοποιήσουν τα αιτήματα του Λαντέιλ, έστω και αν ο Αυστραλός βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα για την front line.

Απαιτήσεις που όπως όλα δείχνουν δεν θα ικανοποιήσει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα συνεχίσει να ψάχνει νέες περιπτώσεις για το "ζωγραφιστό".

 


Άκης Γεωργαντάς

 

 

Πρώτα το μπάσκετ-Φασούλας

 

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr