Σπανούλης για Κόμπε: «Νόμιζα πως ήταν αστείο, ήταν πραγματική τραγωδία, δεν καταλάβαινε γιατί δεν έπαιζα στο ΝΒΑ» (audio)

Mar 11, 2021

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού γυρίζει το χρόνο πίσω, αναφέρεται στις στιγμές που έζησε με τον «Black Mamba» και κάνει αναδρομή από την παρουσία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

 

«Κοίμιζα τα παιδιά και μου το είπε η γυναίκα μου. Ήταν σοκ, νόμιζα πως ήταν αστείο. Ήταν μια πραγματική τραγωδία» ανέφερε για την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Κόμπε και συμπλήρωσε: «Έπαιξα απέναντί του στο ΝΒΑ, η πρώτη μας κουβέντα έγινε στο Χιούστον. Ήρθε και μου είπε "συγχαρητήρια για τη νίκη το προηγούμενο καλοκαίρι, αξίζεις να είσαι εδώ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζεις, είναι κρίμα».

«Ήταν μια παράξενη κατάσταση για εμένα. Πάντα προσπαθώ από μία αρνητική κατάσταση να παίρνω τα θετικά. Βρέθηκα σε μια λάθος ομάδα, σε μια λάθος στιγμή. Η επιθυμία μου να παίξω στο ΝΒΑ ήταν τόσο μεγάλη που παραμέλησα πάρα πολλά πράγματα, δεν ταίριαξα με το περιβάλλον, δεν ταίριαξα με το σταφ. Δεν ήξερα πως έγινε η μεταγραφή στο Χιούστον, δεν ήταν σωστή. Είχε γίνει ένα τεράστιο μπέρδεμα.

Έκανα την περισσότερη προπόνηση που έχω κάνει στη ζωή μου, δούλεψα ασύλληπτα μέρα-νύχτα και αυτό με βοήθησε όταν γύρισα πίσω» ανέφερε ο Σπανούλης και τόνισε: «Ο Ρικ Έιντελμαν με ήθελε να ξεκινάω στην πεντάδα, πραγματικά είχε τεράστια επιθυμία να μείνω, αλλά είχα απομυθοποιήσει τα πράγματα, είχα τέτοια όρεξη για μπάσκετ, ήθελα να γυρίσω».

Αγγελόπουλος ΕΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr